Services

We hebben uitgebreide ervaring in het creëren van diverse visuele content, variërend van nationale televisieleaders en aftermovies tot 2D-animaties, productvideo's en bedrijfsfilms. In nauwe samenwerking met jou zetten we jouw idee om in een pakkend eindproduct waarmee je moeiteloos je doelgroep aanspreekt.

Onze verschillende services

Video

film

Met een video breng je jouw boodschap onder de aandacht van je doelgroep.
Of het nu gaat om een bedrijfsfilm, een productvideo, tv leader, muziekvideo, commercial of een aftermovie.

Animatie

motion graphics

Animatie is een goede manier om complexe processen helder uit te leggen. Van explainer tot logo animatie en ontwerp, we helpen om je visie tot leven te brengen.

Visual effects

special effects

Compositing omvat de integratie van film en animatie, special effects en het gebruik van greenscreen. Het toevoegen van elementen aan opgenomen materiaal resulteert in een unieke wereld.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van video- en animatieproducties zijn wij je ideale partner om samen met jou je doelgroep optimaal te bereiken. Wij houden de vinger aan de pols van de nieuwste trends, maar bekijken alles met een kritisch oog, met als ultiem doel het beste eindresultaat voor jou als klant.

Laten we samen de creatieve krachten bundelen! Door samen te brainstormen, maken we een grondige inventarisatie van jouw behoeften en bepalen we de meest effectieve aanpak voor het project. Of het nu een sprankelende animatie is of een pakkende video, elk verhaal is uniek en verdient een op maat gemaakte aanpak.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw verhaal? Laten we samen ontdekken hoe we jouw boodschap tot leven kunnen brengen! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en laat ons jouw visie omzetten naar effectieve visuele content.

Het Videogilde

Tools

Hoogwaardige apparatuur is essentieel, maar minstens zo belangrijk is een doordacht concept en een originele presentatievorm voor je content. Het zijn deze elementen die uiteindelijk bepalen hoe jij als klant je onderscheidt van anderen.

Ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij dé partij om jouw wensen vorm te geven. Of het nou gaat om een explainer, corporate video, tv leader of een promotiefilm, wij weten precies welke vorm het beste past bij jouw visie.

Creativiteit

Creativiteit zit in ons DNA. Dankzij onze kunstacademie-achtergrond bekijken we de wereld met een frisse blik, waarmee we jou als klant een uniek en onderscheidend product kunnen bieden.