Stadscampus openingsvideo

 

Saxion benaderde ons om openingsvisuals voor te doen voor de voltooiing van de Saxion Stadscampus. Met de bouw van het Edith Stein en de restauratie van Villa Serphos werd een lang gekoesterde droom om een campus in de binnenstad van Enschede te hebben gerealiseerd.

Samen met Bik Business uit Enschede werkten we aan een concept voor de openingsvisuals. Op verschillende locaties van het Saxion in Enschede verschijnen opeens grote witte letters. Deze letters duiken op allerlei locaties op: op het plein voor het hoofdgebouw, in het nieuwe Fablab, tijdens een feestje van studieverening Syntaxis op het dak, in een operatiekamer waarin leerlingen les krijgen etc.

Uiteindelijk worden de letters in de video mee naar buiten genomen en daarna tijdens de opening op het podium neergezet waardoor het woord “stadscampus” zich vormt. Tijdens de opening waren er een aantal prominente gastsprekers aanwezig, waaronder de CEO van Unilever Paul Polman, CEO van LEGO Education, René Lydiksen en Albert Stegemann, parlementslid van de Duitse Bundestag. De presentatie werd gedaan door tv presentatrice Aldith Hunkar.

 
 
 
 
 
 
 

Meer weten? Neem contact met ons op!
 
 
[contact-form-7 id=”22121″ title=”Contactformulier 1″]