RED Engineers Challenge

RED Engineers Challenge 2015

 

De RED Engineers Challenge 2015 gaat over het thema zonne-energie. Ook dit jaar deden er weer meer dan 30 scholen uit de regio Twente mee aan de RED Engineers Challenge. Deze was gekoppeld aan de strijd van het Solar Team Twente in de World Solar Challenge Cup in Australië.

We werden opnieuw gevraagd om voor de RED Engineers Challenge 7 weken lang de journaals te verzorgen. Dit jaar hadden we meer tijd om een rode draad door alle afleveringen te weven, waarbij er meer interactie tussen de presentatoren van TV Enschede FM was.
Naast Niels en Marlieke, de presentatoren die vorig jaar al met veel succes bij de kinderen de journaals presenteerden, was er nu ook een echte Australiëkenner. Thijmen nam deze rol op zich en presenteerde in zijn rubriek “Expeditie Thijmen” elke week wetenswaardigheden over Australië. Over aboriginals, Uluru (ayers rock), dodelijke dieren, de geschiedenis van Australië, het operagebouw in Sydney en de geschiedenis van de World Solar Race.

De journaals werden ingekort en daardoor bondiger zodat ze ook makkelijker ingepast konden worden in de lesprogramma’s van
de middelbare scholen die deelnamen aan de RED Engineers Challenge.

 
 
 
 
 
 
 

Meer weten? Neem contact met ons op!
 
 
[contact-form-7 id=”22121″ title=”Contactformulier 1″]