ROC TOPTRAJECT ANIMATIE

In deze animatie voor het ROC Toptraject volgen we 3 studenten op hun reis naar het MBO en HBO.
Vanuit het VMBO en MBO leggen ze het Toptraject af, de route die het ROC aanbiedt voor studenten die de overstap naar het HBO willen maken.
De 3 studenten die in de animatie het toptraject volgen doen dat elk op hun eigen manier. Door gebruik te maken van verschillende routes en
stations laten we zien wat de mogelijkheden van het Toptract zijn.

HUKA LIVE APP

Met de Huka Live app wordt het wel héél makkelijk om je nieuwe Huka fiets te bestellen! Met behulp van de augmented reality functie kun je alle fietsen bekijken en zien hoe ze er in je huis of op je oprit uitzien. Zoom in op de details, draai om de fiets heen en verander zelfs de kleur! Met één druk op de knop kun je gelijk een fiets laten bezorgen voor een gratis proefrit. Super handig!

DGT PEGASUS

De Pegasus is de nieuwste schaakcomputer van DGT.
Daag een tegenstander uit om op afstand tegen je te schaken met de Pegasus.  Koppel het bord via bluetooth met je mobiele telefoon, en met de speciale app
kun je via onder andere Chess.com en Lichess het direct opnemen tegen schakers over de hele wereld. De vakjes op het schaakbord lichten op om de zet van je tegenstander te laten zien.

BALR.

BALR. Het internationale lifestylemerk met de iconische tekst.
We maakten in het hoofdkwartier van BALR. in Amsterdam een case video voor Victa die BALR. helpt met Power BI.
Door deze samenwerking is BALR. in staat om data uit Shopify overal te gebruiken, van winkel tot magazijn, en geeft het inzicht in voorraden, klanten, orders en nog veel meer relevante informatie.

JURGEN NIJHOF SMEDERIJ

Op het oude terrein van de Twentse Textielblekerij in Goor staat de Jurgen Nijhof smederij. Wij zochten hem op om te filmen hoe hij stoere banken maakt, met geklonken stalen
frames. De inspiratie daarvoor haalt hij uit de oude spanten die op het terrein verwerkt zitten in de daken.
Stoere industriële banken dus, voorzien van hout van de houtzagerij op landgoed Twickel. Een echt Twents streekproduct dus!

civo zorgopleiders

CIVO ZORGOPLEIDERS

Civo Zorgopleiders, de praktijkprofessionals in vervolgonderwijs voor verpleegkundigen.
Als er door corona 1 ding duidelijk is geworden is het wel het belang van goed opgeleid zorgpersoneel, en het grote tekort hierin.
Samen met Bert Kroondijk maakten we een video waarin verschillende medewerkers samen 1 boodschap uitdragen.
We hebben iedereen voor een green screen hetzelfde verhaal laten vertellen, waarvan we uiteindelijk één doorlopend
verhaal hebben gemaakt.

 

car design

VREDESTEIN

In deze 6 delige serie voor Vredestein legt designer Niels van Roij alles uit over car design.

Wat is bijvoorbeeld het verschil in designfilosofie tussen de Bugatti Veyron en de BMW Z4?
Waar komt het idee van de breadvan precies vandaan en hoe is dit te vertalen naar een Ferrari?

Aan de hand van 6 verschillende onderwerpen laat Niels zien wat de essentie is van car design,
en komen een aantal van zijn heritage customs voorbij.
Een van deze auto’s is een Adventum Coupé, die speciaal gecustomised is voor een klant.
Zo heeft de Coupé een speciaal ontworpen kofferbak met teakhouten vloer, en speciaal ontworpen parapluhouders.
Ook de custom versie van de Tesla Model S komt aan bod, waarin een gewone model S omgebouwd is tot een shooting brake variant.

We filmden deze video’s in Uden nog precies voordat in 2020 de eerste lockdown begon. We konden zodoende met het gefilmde materiaal
in alle rust aan de gang om er een mooie serie van te maken.

ONDERHOUD ENSCHEDE

 
Onderhoud Enschede onderhoudt de openbare ruimte. Met dat zinnetje begonnen we aan een hele serie opnames, waarbij we op allerlei plaatsen in Enschede kwamen, die normaal niet toegankelijk zijn.
 
Onder fonteinen, in ondergrondse pompstations, gemalen en begraafplaatsen. In De Grolschveste, waar de tribunes en de gracht schoongeveegd worden na elke wedstrijd. Ook zagen we hoe de eikenprocessierups het loodje legde. Er met eerbied een graf geruimd werd. Hoe de fontein voor een thuiswedstrijd van FC Twente geprogrammeerd wordt.
 
En uiteraard ook het gewone onderhoud aan de openbare ruimte.

DGT Centaur schaakcomputer

 
De DGT Centaur is dé nieuwste schaakcomputer, ontwikkeld door DGT uit Enschede.
Een zelfdenkende schaakcomputer die zich aanpast aan de speler, of je nu een beginner bent of grootmeester. De focus ligt op het plezier wat de speler beleeft als die een potje schaak speelt tegen de Centaur. Met LED’s die ingebouwd zijn in het bord lichten de velden op het bord op en weet de speler welk stuk de computer wil zetten. Aan ons de taak dus om te laten zien wat de Centaur precies kan. We kozen voor een strakke stijl waarbij gefilmde beelden afgewisseld worden met informatieve animaties, om zo de complexe AI op een toegankelijke manier zichtbaar te maken. De tv serie The Queen’s Gambit en de lockdown zorgden er voor dat de vraag naar schaakproducten enorm is toegenomen. De Centaur kwam wat dat betreft op het juiste moment en de vraag er naar is ongekend. Onze productvideo hielp DGT met het in de markt zetten van dit schitterende product en is veel gedeeld op social media. Veel webshops die schaakproducten verkopen namen de video op in hun website.

productvideo Fraenck

Fraenck maakt tassen met een verhaal. Tassen met een sociaal, duurzaam en diervriendelijk karakter.
Alles wordt lokaal geproduceerd in Arnhem door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Alle materiaal dat gebruikt wordt voor de productie is van geupcycled materiaal. Dat wil zeggen niet gebruikte restanten zeildoek en vegan leer.
Samen met limesquare reisden we af naar de werkplaats in hartje Arnhem om een mooie video te maken.