Wij zijn Julian en Edwin van Aalderen oftewel het Videogilde; motion media specialisten te Enschede. Voor ons ligt de spanning op het gebied waar film, animatie, grafisch ontwerp & audio design samenkomen.Ons plezier zit in het ambachtelijk op maat creeëren van nieuwe werelden in nauwe samenwerking met onze klanten.

 

Onze roots liggen in de kunst- en muziekwereld;Julian is als vj The c-men sinds 1999 wereldwijd actief in onder andere Tokyo, Moskou & New York waar hij ook workshops en lezingen geeft. Edwin is sinds zijn 16e actief in de electronische muziekwereld, als producer & organisator. Deze liefde voor geluid combineert hij met zijn passie voor film en videomontage.

 

Door onze achtergrond staan we dicht bij nieuwe ontwikkelingen en zien we bewegingen en trends eerder ontstaan die we vervolgens kunnen verwerken in ons eigen werk. Wij zien te vaak bedrijven die zonder bezieling te werk gaan met kwaliteit als bijzaak. Kwaliteitsbewaking is voor ons daarom heel belangrijk, wij kunnen geen half werk afleveren, hierin zit voor ons geen voldoening.

 

Bij ons krijgt de klant de toewijding en aandacht die ze verdient.Wij zijn blij met klanten die met ons iets onderscheidends durven aan te gaan, die uitdaging houdt ons scherp.