Over ons

Van jongs af aan zit creativiteit in ons DNA. Onze jeugd draaide om tekenen, muziek componeren, scripts maken, filmen en computeranimatie. De overstap naar de kunstacademie was daardoor snel gemaakt.

Bij de afdeling mediakunst werden we ondergedompeld in de wereld van film, media, montage en computeranimatie, maar ook in het cruciale vermogen om out-of-the-box te denken en innovatieve concepten te maken. Deze skills kwamen goed van pas bij de oprichting van Het Videogilde.

Onze ultieme drive? Het vertalen van ideeën naar uitgewerkte meesterwerken. Of het nu gaat om tv-intro's voor onze jeugdheld Maxim Hartman, een integere video voor de verslavingszorg, of een productvideo voor de wereldmarktleider in schaakproducten, de diversiteit houdt ons scherp en geeft energie. Met volledige toewijding streven we altijd naar het perfecte middel om onze klanten met hun unieke verhalen en doelgroep te verbinden

 

Het Videogilde

EDWIN

Edwin van Aalderen

Creative director

Al met 16 jaar zette Edwin zijn handtekening onder zijn allereerste platencontract bij een wereldwijd gerenommeerd label. De videoclips van MTV's Partyzone wakkerden bovendien zijn fascinatie aan voor de samensmelting van beeld en geluid. Dit markeerde voor Edwin het begin van een toegewijde specialisatie in alle nuances van editing, in combinatie met animatie.

EDWIN

Julian van Aalderen

Creative Director

In zijn jeugd was Julian veel achter zijn  Commodore Amiga computer te vinden. Als veejay The C-Men reisde hij de afgelopen 25 jaar de hele wereld rond, waarbij hij met zijn amiga's in Tokyo, New York, Moskou en Melbourne optrad. Zijn gevoel voor timing in beeld en geluid past hij graag toe in film- en animatiewerk.

Ons Adres

Tromplaan 8
7511 JK
Enschede
Contact